Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Θαυμάστε αρχηγό του στρατού, θαυμάστε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θαυμάστε αρχηγό του στρατού, θαυμάστε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Επειδή οι Σκοπιανοί κάνουν πάρτι στα σύνορα και οι Τούρκοι έχουν κάνει το Αιγαίο «κουμπότρυπες» τις τελευταίες ημέρες τι σκέφτηκε ο μέγιστος Πάνος Καμμένος;

Σου λέει: «Πώς θα βγω στα κανάλια και σε φωτογραφίες μάχιμος; θα πάρω μια στολή παραλλαγής και θα πάω στο υπουργείο για να δείξω ότι είμαστε σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα. Στη συνέχεια θα πάρω κι ένα ελικόπτερο (γιατί όχι και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μαζί με την μπάντα) και θα πετάξω πάνω από την Ειδομένη. Και μπορεί και με ένα F-16 να κάνω και μια αναχαίτιση Τούρκων στις Οινούσσες για να δείξω ότι ο ελληνικός στρατός είναι σαν κι εμένα. Περήφανος κι ετοιμοπόλεμος».
Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ:

«Στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας, πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, διετάχθη ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης “Δ” βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών».

Και μετά από όλα αυτά έχει πιάσει μια μεγάλη αγωνία τους Έλληνες. Λες να κάνουν κανένα ντου οι Σκοπιανοί στα βόρεια και οι Τούρκοι από τα ανατολικά και δουν μπροστά τους τον Καμμένο; Θα φτάσουν σε μια μέρα μέχρι την Αθήνα.

Έτσι είναι όμως. Κάνουν τα πάντα για να ξεχάσουν τις off shore, τα σκληρά μέτρα, την φτωχοποίηση και κυρίως το προσφυγικό. Διέλυσαν τη χώρα και τώρα φοράνε στολή παραλλαγής ντροπιάζοντας ακόμη κι αυτούς που την φόρεσαν στο παρελθόν.

Σιγά σύντροφοι μη σκίσετε κανένα καλτσόν.



antinews


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: