Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Φρικτές εικόνες: Το πλήθος έσφαξε Τούρκο πραξικοπηματία


Σε πολλές περιπτώσεις οι Τούρκοι που βγήκαν στους δρόμους χτύπησαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τους στασιαστές, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι υποστηρικτές του Ερντογάν κυριολεκτικά ξέσκισαν έναν στρατιωτήΜετά την επιχείριση πραξικοπήματος στην γειτονική Τουρκία, τα τηλεοπτικά κανάλια έδωσαν στην δημοσιότητα σκληρές εικόνες από τις συγκρούσεις πολιτών με στρατιώτες

Σε κάποιες από τις εικόνες γυμνοί στρατιώτες παραδίδονται σε αστυνομικούς και σε πολίτες, οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ)) του προέδρου Ερντογάν.

Μία όμως από τις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι εξαιρετικά άγρια. Ένας στρατιώτης πεσμένος στο έδαφος στην γέφυρα του Βοσπόρου δολοφονείται από το εξαγριωμένο πλήθος, που τον έχει περικυκλώσει, με βάρβαρο τρόπο. Οι εξαγριωμένοι πολίτες γρονθοκοπούν και κόβουν τον λαιμό του στρατιώτη, που είναι ακινητοποιημένος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

dexiextrem









Σοκαριστικές φωτό: Ημίγυμνοι ,δεμένοι πισθάγκωνα δεκάδες πραξικοπηματίες

Σοκ προκαλεί μια φωτογραφία που απεικονίζει τους στρατιωτικούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα στην Τουρκία και κάνει τις τελευταίες ώρες του διαδικτύου.
thetoc.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: