Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ

Η Ελληνική κυβέρνηση πανηγυρίζει και διαμηνύει στο εσωτερικό της χώρας ότι επετεύχθη συμφωνία με τους “θεσμούς”. Από την άλλη, κανείς στην Ευρώπη δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες αυτές.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος της παράνοιας και τις ιδεοληψίας μιας τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης κυβέρνησης. Οι εξελίξεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο καλοκαίρι του 2015. Με μία πολύ σημαντική διαφορά: Τα προσωπικά συμφέροντα του πρωθυπουργού.
Το καλοκαίρι του 2015 ήταν κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού και απολάμβανε την μεγάλη στήριξη του Ελληνικού λαού. Είχε πολλά να χάσει και ίσως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανε πίσω και δίστασε την τελευταία στιγμή, μετά το θετικό για εκείνον αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Παρόλα αυτά η έξοδος της Ελλάδας, όχι μόνο από το νόμισμα του Ευρώ, αλλά γενικώς από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του. Αυτή ήταν και είναι η κρυφή επιθυμία του. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει ως πρότυπα τον Μαδούρο και τον Κάστρο. Για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στις καταλήψεις της ΚΝΕ. Για έναν κομμουνιστή.
Όσο νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα ονειροπόλο παιδί το οποίο είχε αυταπάτες και δεν γνώριζε, τόσο πιο εύκολο κάνουμε το έργο του. Δεν είναι ούτε αφελής, ούτε ανίκανος. Τουναντίον είναι ένας ικανότατος προπαγανδιστής, ο οποίος εκτελεί το σχέδιο του με χειρουργική ακρίβεια.
Έχει καταφέρει να περάσει στον λαό την άποψη πως η αιτία για τα δεινά της χώρας είναι το ευρώ και η λυκοσυμμαχία της Ευρώπης. Για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι ο ίδιος και η κυβέρνησή του. Είναι πλέον γεγονός ότι ο κόσμος είναι διχασμένος και σε καμία περίπτωση δεν υπερισχύει αισθητά η άποψη ότι η παραμονή στην Ε.Ε. είναι μονόδρομος, όπως συνέβαινε το καλοκαίρι του 2015.
Το να θεωρείται τελειωμένος και να υποτιμάται αυτήν την στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας είναι τεράστιο λάθος και μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα σε ανεπανόρθωτη ζημιά. Μέσα στο μυαλό κάθε πολιτικού και κάθε πολίτη θα πρέπει να υπάρχει μία και μόνο σκέψη: πώς θα απομακρυνθεί από την εξουσία ο πιο επικίνδυνος πολιτικός που έχει υπάρξει στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ (c.tsokanis@conservativegreece.com)



http://conservativegreece.com/archives/1393


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: