Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ανίκανοι, άθλιοι, αριβίστες και κυρίως με παντελή έλλειψη ευαισθησίας και ενσυναίσθησης των πράξεών τους.

Και το ταξίδι στο άγνωστο... συνεχίζεται


Έχουμε και λέμε:
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζε πριν από το 2014 την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Μυστικά βεβαίως γιατί ποτέ κανείς δεν μας είχε πει τι θέλει να κάνει.
Ο Τσίπρας είχε προσλάβει τον Βαρουφάκη ο οποίος είχε προσλάβει ένα μάτσο τρελούς οι οποίοι ετοίμαζαν το σχέδιο Β, αλλά κανείς δεν μας είχε ενημερώσει για να ξέρουμε τι να ψηφίσουμε.
Ο ελληνικός λαός πήγε στις κάλπες το 2015 ψηφίζοντας το… πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή υποσχέσεις, σκισμένα μνημόνια, αλλαγή της Ευρώπης αλλά… όχι εκτός ευρώ.
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 έγιναν όλα τα λάθη που μπορούσαν να γίνουν και έγιναν λόγω του προτέρου… ανέντιμου βίου του Τσίπρα. Είναι ο ίδιος που θα πέταγε με τις κλωτσιές έξω τον Στουρνάρα, θα έκλεβε τα λεφτά της ΕΚΤ, θα εθνικοποιούσε τις τράπεζες δια χειρός Δραγασάκη, θα χάκαρε τα ΑΦΜ των πολιτών, θα έκανε παράλληλο σύστημα πληρωμών, θα… μαδουροποιούσε την ελληνική οικονομία. Βεβαίως, όλα αυτά μέχρι το δημοψήφισμα και την κωλοτούμπα όταν κατάλαβε ο Αλέξης Μαδούρο ότι εδώ δεν είναι Βενεζουέλα. Εδώ δεν μπορείς να διώξεις έτσι τον διοικητή της ΤτΕ, ούτε να βάζεις να γράφουν στημένα ρεπορτάζ.
Εδώ δεν είναι η χώρα που δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι 10 τρελούς να τριγυρνούν από εδώ κι από εκεί και να ζητούν βοήθεια.
Τι έκανε ο Τσίπρας και η παρέα του; Πήγαν στη Ρωσία και την Κίνα για λεφτά, στη Βενεζουέλα για πετρέλαιο και τρόφιμα (μπορεί και για καμιά κρυφή…. off shore), έβαλαν και τον Καμμένο να φωνάζει «καλώς ήρθε το δολάριο». Ετοιμάζονταν δηλαδή για την… άλλη Ελλάδα όπως την είχαν ονειρευτεί, όμως, τίποτε δεν τους βγήκε. Από το 2014, ίσως και νωρίτερα, οι άνθρωποι αυτοί απλά δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Και το 2015 μπέρδεψαν τα μπούτια τους. Ανίκανοι, άθλιοι, αριβίστες και κυρίως με παντελή έλλειψη ευαισθησίας και ενσυναίσθησης των πράξεών τους.
Ήταν μια κυβέρνηση όπου ο ένας έβριζε τον άλλον, όπου ο Τσίπρας δεν γούσταρε τον Ευκλείδη, ο Τσακαλώτος τον Βαρουφάκη, ο Λαφαζάνης τον Αλέξη και ούτω κάθε εξής.
Και αναρωτιόμαστε: Κανείς δεν έβλεπε τη λαίλαπα που ερχόταν; Κανείς δεν είδε τον… τρελό του χωριού; Κανείς δεν προσπάθησε να βάλει φρένο σε όλο αυτό το δράμα που ακολούθησε;
Κι όμως, όταν αυτοί δεν ήξεραν τι τους γίνεται και έπαιζαν τις τύχες της χώρας στα ζάρια υπήρχαν κάποιοι που ανησυχούσαν. Ο Αντώνης Σαμαράς όταν έλεγε ότι δεν πρέπει να συμβεί αυτό το ιστορικό ατύχημα για την Ελλάδα. Ο Γιάννης Στουρνάρας όταν τον Δεκέμβριο του 2014 είχε πει ότι μπαίνει σε περιπέτειες η Ελλάδα και θα γυρίσει πίσω παρά τις θυσίες που έγιναν.
Συγκεκριμένοι πολιτικοί που μαζεύονταν κι έλεγαν ότι κάτι πάει στραβά κι ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να λογικευτεί. Όλοι αυτοί ήταν τότε… προδότες, γερμανόδουλοι αλλά ήξεραν τι τους γίνεται. Σε αντίθεση με όλους αυτούς που και σήμερα μας κυβερνούν. Ούτε τότε ήξεραν τι γίνεται, ούτε σήμερα ξέρουν. Όμως, το ιστορικό ατύχημα έγινε…
antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: