Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΝΔ: Να ετοιμάζει την απολογία του ο Καμμένος για την υπόθεση του «Noor 1»

ΝΔ: Να ετοιμάζει την απολογία του ο Καμμένος για την υπόθεση του «Noor 1»
Τα ξίφη τους διασταυρώνουν ΝΔ - Πάνος Καμμένος με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Τα σχόλια του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, περί θρησκείας και ορθοδοξίας, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ, «πυροδοτώντας» μια νέα αντιπαράθεση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση στα όσα υποστήριξε ο Π. Καμμένος, κατηγορώντας τον ότι δεν διαθέτει καμία αξία, πέρα από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Του συνέστησε, δε, να ασχοληθεί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, περισσότερο με την απολογία του για «τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο».
«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις  καρέκλες τους.
Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Η απάντηση του Π. Καμμένου
«Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών» ήταν η απάντηση του υπουργού Άμυνας.
Η απάντηση της ΝΔ
Με μία λακωνική ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ: «Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια».
Νωρίτερα, «προσωπικές» χαρακτήρισε τις απόψεις του προέδρου της Βουλής περί ορθοδοξίας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, διαχωρίζοντας τη θέση του από τον Νίκο Βούτση -με τον οποίο, πάντως, δήλωσε ότι έχει καλή συνεργασία. «Δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας, αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Β. Κικίλιας: «Ταλιμπάν» του διχασμού οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέροντας ότι: 
«Το πάθος τους για την εξουσία είναι μεγαλύτερο από κάθε ιδέα και αξία. Παθολογικοί ψεύτες χωρίς μπέσα, “Ταλιμπάν” του διχασμού. #Syrizanel»
liberal.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: