Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Καταρρέει το success story Τσίπρα – Απόλυτη δικαίωση Σαμαρά


Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι όποιος σκάβει τον τάφο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Ή καλύτερα, ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Μπορεί ο δικός μας ψεύτης να χάρηκε λιγάκι παραπάνω άλλα ήρθε η ΕΛΣΤΑΤ και του έκοψε τον βήχα μαζί με τις αυταπάτες του.
Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία που παρουσίασε, το 2016 έκλεισε με ύφεση 0,2%, ενώ για το 2015 υπάρχει αναθεώρηση επί τα χείρω, από το -0,2% στο -0,3%.
Η βόμβα που έσκασε, όμως, ήταν ότι η μοναδική χρονιά την τελευταία δεκαετία που είχε ανάπτυξη η χώρα ήταν το 2014, που άγγιξε το 0,7% αντί για το 0,3% που είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Σε συνδυασμό με τα στοιχεία του 2016, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Eurostat, όπου 3,8 εκατομμύρια Έλληνες, ένας στους 3 δηλαδή απειλείται από φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό, βρίσκεται σε ένδεια, του λείπουν τα απαραίτητα και ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης, μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία του Τσίπρα.
Τη στιγμή δηλαδή που βρίσκεται στις ΗΠΑ και τα παπαγαλάκια του διαρρέουν ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Λαγκάρντ για την τρίτη αξιολόγηση, το χρέος, ότι σύντομα βγαίνουμε από τα μνημόνια κλπ. έρχεται η αμείλικτη πραγματικότητα και προσγειώνει τον ολετήρα ανώμαλα.
Σαμαράς θα λέει και θα κλαίει απόψε στον Τράμπ, καθώς δεν κατάφερε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι να τον φτάσει. Παραπλάνησε τον λαό με τις παπάτζες του για σκίσιμο των μνημονίων, του φόρτωσε άλλα 100 δις. στις πλάτες, παρέδωσε τη χώρα στα κοράκια για τα επόμενα 100 χρόνια και υποδύεται τώρα τον μεγαλοεπενδυτή αφού κατέστρεψε τα πάντα. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μην μπορεί ούτε καν να πλησιάσει τις επιτυχίες της διακυβέρνησης Σαμαρά.
Στόχος του ήταν, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, όχι να σώσει τη χώρα αλλά να ρίξει τον Σαμαρά ώστε να μπορεί να κυβερνήσει απρόσκοπτα. Σε συνεργασία με τα καραμανλικά φιλαράκια του και τη διαπλοκή εφάρμοσαν με επιτυχία το πραξικόπημα κατά του Σαμαρά και κατέλαβαν την εξουσία.
Μάταιες όμως οι προσπάθειές τους γιατί ναι μεν κατέλαβαν τις καρέκλες, αλλά λόγω της ανικανότητάς τους έσυραν τη χώρα στην άβυσσο. Και την πάτησαν κανονικά. Και γλύφουν τώρα εκεί που έφτυναν παρακαλώντας τους δανειστές να τους δώσουν κανένα καθρεφτάκι για τους ιθαγενείς που κορόιδεψαν μπας και γλιτώσουν το... μαύρισμα στις εκλογές.
Όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Η αλήθεια και επισήμως πλέον είναι ότι μόνο επί Σαμαρά υπήρξε πραγματική ανάπτυξη. Ό, τι κι αν κάνουν, όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσα μνημόνια κι αν υπογράψουν, όσο κι αν μαγειρέψουν τα οικονομικά, η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.
Η Νέμεσις είναι εδώ και πλησιάζει η Τίσις. Η ώρα που ο Τσίπρας θα πιει την τελευταία σταγόνα από το ποτήρι των ψεμάτων του, όπως είχε προβλέψει ο Σαμαράς, πλησιάζει.
Μετά από την εκκωφαντική δικαίωση του Σαμαρά και από την ΕΛΣΤΑΤ είναι θέμα χρόνου να απαλλαγούμε από τους κατσαπλιάδες.
Το πρόβλημα όμως έγκειται αλλού. Στην αξιωματική αντιπολίτευση εν προκειμένω η οποία δεν κάνει σημαία την διακυβέρνηση Σαμαρά.
Δεν φτάνει μόνο η ανακοίνωση που εξέδωσαν για την δικαίωσή του από την ΕΛΣΤΑΤ. Πρέπει να βγουν ανοιχτά και να πουν ότι «όπως τα καταφέραμε τότε, θα τα καταφέρουμε και τώρα». Όταν έχεις στα χέρια σου τέτοιο όπλο, δεν το χαραμίζεις. Δεν κάνεις ανούσια ανοίγματα στο υποτιθέμενο κέντρο. Δεν βάζεις άτομα του... Σημιτιστάν και του εγχώριου συστήματος διαπλοκής που έχει καταδικάσει ο λαός για να διώξεις τους πολιτικούς απατεώνες. Απλώς το εκμεταλλεύεσαι και τσακίζεις τη λαίλαπα της Αριστεράς.
Οι τελευταίες κινήσεις της Πειραιώς ήταν ιδιαίτερα ατυχείς. Ενώ είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας, με τις αλλαγές που έκαναν στο επικοινωνιακό επιτελείο σε συνδυασμό με το... προσκύνημα στα Μεμέτια και τον Μπάμπη που θέλει να γίνει Ανδρομέδα, εξαγρίωσαν τόσο τον κόσμο της ΝΔ με κίνδυνο να γκρεμιστεί ό, τι χτίστηκε επί Σαμαρά.
Εάν δεν ξυπνήσουν και δεν απαλλαγούν από τον ιδρυματισμό που τους έχει τυφλώσει, είναι σίγουρο ότι όχι μόνο αυτοδυναμία δεν θα πάρουν, αλλά κινδυνεύουν να μην πιάσουν ούτε τα ποσοστά του Σαμαρά.
Η λύση για τα αδιέξοδά τους είναι απλούστατη. «Πάμε μπροστά με Δεξιά και Σαμαρά». Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν; Γρηγορείτε...
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: