Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

Πέθανε ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά
Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο είχαν πυροβολήσει τη Μεγάλη Δευτέρα δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. 
Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν από εκείνη την ημέρα σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως πριν λίγες ημέρες παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο.  
Είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, από άγνωστους δράστες όταν αυτοί εισέβαλαν σπίτι του, στην Κηφισιά, για να τον ληστέψουν.
Ο επιχειρηματίας, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρισε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους.
Ο 52χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. 





Η ανακοίνωση του υπουργείου
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σταματιάδη εξέφρασε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: